4 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

GoCamp AfterSchool – Day 5 – I can collaborate

Перший тиждень GoCamp AfterSchool був повним вражень та позитивних емоцій. Ми всі доклали значних зусиль, щоб виконати завдання і досягнути поставлених цілей. І от настав час, коли можна трохи відпочити і розслабитись.
Цього дня учні мали пройти квест під назвою “Scavenger Hunt”. Вони працювали в групах і кожне виконане завдання мали сфотографувати на свій телефон. Завдання були дуже різними. Ось наприклад, знайти дерево, написати його назву і зробити фото на його фоні; чи сфотографувати дві руки і 13 пальців; дати «п’ять» незнайомій людині; завмерти в позі йоги чи танго.
Виконавши завдання квесту, учасники презентували свої фото і судді обрали команду-переможця. А найважливіше, що кожен із учнів доклав максимальних зусиль для перемоги своєї команди, вони навчились прекрасно співпрацювати. І головне - навіть не перемога, а дружба, яку наші учасники зміцнюють кожного дня.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.