1 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

Мої домашні улюбленці

На день народження мого брата Ярослава нам подарували першого домашнього улюбленця британського котика Тимошку . Він має густу чорну шерстку , маленькі вушка, невелику мордочку з гарненькими щічками , довгий густий хвіст.

Після кота у нас з’явилася  морська свинка Жужа . Мені її подарували батьки . Вона білого кольору , невеликого розміру, очі круглі червоного кольору, вуха досить великі і опущені донизу . Полюбляє морська свинка сіно, моркву, яблука, зелень.

На день народження мами, ми їй подарували собаку породи йоркширський тер’єр , назвали ми її Бусінка . Вона є стандартного розміру , важить 3 кілограми . Бусінка має довгу розкішну шерсть , великі круглі очі, невеликий хвостик та маленькі вушка . Вона дуже розумна та делікатна , полюбляє гратися зі своїми іграшками та ходити на прогулянки.

Після собачки у нас з’явилася равлик Афінка. Вона має слизьку оболонку , панцер , два ріжка та непомітні зубки . Полюбляє їсти огірки , зелень , банани . Може впадати в сплячку , закриваючись щільною ракушкою , дуже любить купатися.

Ми дуже любимо наших домашніх улюбленців та піклуємося про них щодня – їхнє життя , це і наше життя

Доненко Анна, учениця 6-В класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.