7 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

GoCamp AfterSchool – Day 8

Сьогоднішній день пройшов вдало і весело, ми дізнались багато цікавого про заморську країну Туреччину. Алту розповів про природу, визначні пам’ятки архітектури і древні історичні будівлі своєї Батьківщини. Учні із захопленням, а іноді із здивуванням, слухали про традиції Туреччини. Ми навіть і уявити не могли, що турецьким жінкам заборонено ходити на дискотеку! Адже основна релігія в країні – це мусульманство.
Ще ми дізнались багато цікавинок про освіту Туреччини. Всі діти наполегливо готуються до екзаменів, оскільки конкурс на вступ до ВНЗ надзвичайно високий. А на перервах діти не летять наввипередки до шкільного кафе чи їдальні, вони поспішають на молитву.
Наша школа бере участь в двох Міжнародних проектах eTwinning по обміну листівками: з Туреччиною та Латвією. Сьогодні ми виготовляли Різдвяні листівки для учнів школи-партнера із Латвії ( Christmas Card Exchange). Учні творили красу.
А тим часом, за вікном пролітав сніг, нагадуючи, що казкове свято наближається...


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.