27 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

В гостях у Снігової Королеви

Батьки і діти, діти і батьки.
Нероздільне й одвічне коло,
Ми засіваємо життєве поле,
І не на день минулий – на віки,
                                                                                  

Родина, сім'я - це найдорожче для кожної людини. Це добре розуміє колектив 6-А класу. І саме на родинному Новорічному святі діти мали можливість ще раз сказати своїм рідним слова подяки, розповісти, як щиро їх люблять. Готуючись до родинного свята, батьки і діти створили новорічні композиції, прикрасили ялинку. Креативно були оформлені двері навчального кабінету (екоялинка), казковий куточок у кабінеті. Активну участь в оформлені кабінету брали батьки: Кушнір О.Ю., Бойко О.Л., Городова Ж.І., Чапля А.І., Дживага Н.М., Тіткова А.Д., Кугот Т. В. (а всі родини брали участь у виготовленні прикрас). Їм допомагали наші діти.

Окрасою родинного свята була новорічна музична феєрія «В гостях у Снігової   королеви», до якої були залучені всі учні класу. Кожен мав свою роль, був одягнений у відповідний карнавальний костюм (підготовлений вдома спільно з батьками). Всі діти чудово справились із своїми ролями. Найскладнішою була роль Снігової Королеви ( Солонична А.), найкреативнішою виявилась Баба-Яга ( Козіна Б.). Казка супроводжувалась музичними номерами (Говоріщева В., Кривошея В., окремі групи дітей), танцювальними номерами (Старюк Д. та групи учнів), конкурсом загадок та малюнків (спільно з батьками). Завершилось свято піснею « З Новим Роком», яку виконав учнівський хор. Радіємо з того, що на свято прийшли усі родини у повному складі: і мами, і тата, і бабусі, і молодші брати та сестрички.

 

Родинне свято підтвердило  віру в диво,  добрі справи та  подарувало радість від посмішок близьких. На святі ми доторкнулися до стародавніх традицій, подарували один одному добрі побажання та благословення.

Дякуємо класному керівнику 6-А класу Палієвій Світлані Іванівні за чудову організацію свята.

Вітаємо колектив Нашої Першої з прийдешнім Новим Роком!Зичимо миру, добробуту, здійснення мрій, творчих злетів!

 

 

Батьки 6-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.