28 грудня 2017 | Бондаренко Вадим

«Золоте зерно» Нашої Першої


21 грудня  у  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1  відбулося  свято, якого  чекала вся наша велика родина  – учителі, учні, батьки . Традиційно,  у кінці року, підводять підсумки, планують заходи на наступний рік, ставлять нові завдання перед собою та аналізують помилки.  Таким своєрідним підсумком у нашій школі є свято «Золоте зерно».

З першого вересня, як тільки розпочався навчальний процес, учні та вчителі Нашої Першої брали участь у різноманітних проектах (всеукраїнського, обласного та міського рівнів), здобували призові місця на міських олімпіадах та у конкурсі-захисті МАН, перемагали  у спортивних змаганнях, творчих та інтелектуальних  конкурсах.  Радість від перемоги, гордість за учнів та вчителів, повага до батьків, чудовий настрій – надзвичайні емоції , які вирували  у залі.  Настрою додавали  креативно підготовлені художні номери та  ведучі, Бондаренко Дар’я  і Чукін Богдан,  які провели свято на високому рівні.   Як і годиться, при підведенні підсумків, мають визначити найкращих.  Пишаємося нашими переможцями в предметних олімпіадах, які доклали багато зусиль, щоб стати найкращими та здобули призові місця. Таких перемог цього року маємо 29.

Відчули смак перемоги  і принесли до скарбнички здобутків Нашої Першої  такі учні:

Плієва Марія, Музика Дар’я, Куріненко Михайло ,Григоренко Святослав , Назаренко Марія , Євсєєва Марія , Селезень Дар’я ( учні 11-го класу). Бершацька Анастасія, Кривошея Анна, Грубнік Олег, Богун Максим  (учні 10-го класу); Джога Ростислав, Ульяненко Єлена, Шевчук Марія, Шрамко Даніл, Бабич Валерій (учні 9-А та 9-Б класів); Люлька Анжеліка, Гуржій Крістіна, Остроушко Людмила, Хлівна Дар’я, Солоничний Віталій, Корнейчук Анна, Настичук Олена, Аглічева Даріна  (учні 8-х класів); Лозова Даріна, Харінова Валерія, Тимошенко Ярослава (учні 7-А класу); Каліна Артем (учень 6-А класу).

Звичайно, немає перемог без клопіткої праці. Учителі  разом з учнями сумлінно працювали  над вивченням дисциплін, віднаходили такі завдання, на які, здається, не можна знайти відповіді, але разом, у тісній співпраці здолали труднощі і досягли вершини успіху.  На сцені нашої зали не вистачало місця, коли ушановували переможців - учнів та їх наставників. Подрушняк Л.І.,Новочуб В.М., Цапенко А.І., Палієва С.І., Бойко С.М., Фоміна В.О.,  Демиденко Н.В., Тарасенко М.В., Кавун І.М.,  Скубенко Т.М., Сорочинська С.К., Якимів В.П., Ткаченко Л.Л., Кліменко І.О., Хлівна Н.В., Величко О.О., Силка Н.А.,  Фоміна Н.Е. – учителі , що прославили Нашу Першу нелегкою працею.

Директор школи  Інна Борисівна Гайдай  разом із головою батьківського комітету Маруничем М. О. вручили  батькам учнів-призерів подяки за добросовісне виховання та підтримку дітей у навчальні.

Приємно, що  навіть малюки-першокласники  принесли нагороди до нашої скарбнички. Переможці у шахових турнірах, майбутнє нашої України – Мельник Вікторія, учениця 1-А класу та Карпань Мирослава, учениця 1-Б класу.

Також відзначили досягнення наших футболістів, учнів 5 класів, та переможця  творчого конкурсу, юну художницю Федорець Анастасію, ученицю 7-Б класу.

Свято відбулося на високому рівні, емоції вирували, радість та блиск у очах наших дітей не залишили байдужими нікого. Але не варто зупинятися на досягнутому,  треба вірити в успіх  і досягати його вершин. У наступному році чекаємо нових здобутків, нових відкриттів талантів,  нових перемог. Нехай радість від перемоги  та успіху не затьмарить голови, а лише зробить нас впевненішими, відповідальнішими та багатими на творчі здобутки.

 

Л.Л. Ткаченко, учитель української мови та літератури


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.