11 січня 2018 | Бондаренко Вадим

Мандрівка у країну свят

Одним із найважливіших кроків у житті кожного із нас є вибір професії Допомогти зорієнтуватися в цьому просторі може дитячий розважальний центр «Країна свят», що знаходиться в м. Черкаси. 5 січня для учнів 2-А та 2-В класів була організована екскурсія до «Гранд Маркету». Там діти мали змогу познайомитися з професіями поліцейського, лікаря та побувати в салоні краси.
Кожна дівчинка мріє хоча б раз побувати на подіумі. Тут ця мрія здійснилася. Вони також мали можливість спробувати себе в перукарському мистецтві, і показали майстер клас по нейл-дизайну. Хлопці, приміряючи костюми казкових героїв, перевтілювалися в чарівника, Гаррі Поттера, мушкетера, поліцейського. У Салоні краси діти вчилися розбиратися в питаннях моди і стилю, засвоювали базові правила догляду за зовнішністю. У наступній кімнаті діти змогли відчути себе справжніми лікарями, дізнатися цікаві факти про медицину, відчути на собі всю важливість цієї професії. Вони спробували надавати першу допомогу. Всім сподобалося випробувати себе в ролі стоматолога.
І, нарешті, інтерактивна кімната «Відділок поліції». Тут діти пройшли навчання у всіх підрозділах. Від патрульного, що зберігає спокій на території "Країни Свят" до судді. Зловили бандита і, при наявності доказів і свідків, спробували довести його провину, щоб разом з судом присяжних винести вирок. Вивчення цієї професії привчає дітей до дисципліни, навчає самостійно приймати рішення в складних ситуаціях та допомагає зрозуміти, що таке погано, а що -добре.
Дівчата та хлопці під час проведення майстер-класу змогли власноруч виготовити мило. Кожен привіз з екскурсії шматочок ароматного виробу. Завершилася екскурсія веселими розвагами. Поверталися додому з гарним настроєм.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.