5 лютого 2018 | Бондаренко Вадим

Зустріч випускників – 2018

 

Щороку, в першу суботу лютого, школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. І йдуть випускники різних поколінь, щоб повернутися у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Пишається наша школа своїми випускниками. Роки летять, але наша школа не старіє, навпаки оновлюється і пам’ятає всіх своїх випускників.

Пролунав шкільний дзвінок і розпочалось дійство, яке підготували талановиті учні Нашої Першої. Привітала випускників і директор нашої школи Гайдай І.Б., згадала про минуле, розповіла про сьогодення та впевнено накреслила шляхи закладу на майбутнє.

Лунали вірші,радували око танці та звучали пісні, а головне випускники поділились своїми спогадами Кузнєцова Л. (випуск 1998р.), Яковлєв Н. (випуск 2008р.), Литвин Т. (випуск 2016р.) Танцювальними і вокальними дарунками порадували випускниці Козлова Аліна, Середич Ксенія, Курбатова Даша.
Школа – це місце, де розквітають квіти усмішок,  а сльози дуже швидко осушуються спільними зусиллями вчителів та невидимих добрих шкільних духів. Ми віримо, що наші випускники усіх років пам’ятають безліч веселих історій гідних пера геніального  письменника, люблять і пам’ятають своїх вчителів. А для вчителів ця зустріч – момент істини,коли бачиш результати своєї праці і це надихає. Ось чому були схвильовані наші вчителі, а найбільше Ткаченко Л.Л., Сорочинська С.М та Новочуб В.М, бо звернулися зі словом до своїх ювілейних випусків.

Зустріч добігла до кінця,але ще довго горіли вікна школи,із кабінетів лунав сміх,а випускники згадували і згадували своє дитинство та юність.

 

Школа  рідна,  як  світла  мрія

Як  натхнення,  як  пісня  пісень

Ти  у  кроні  сивин  не  старієш

Ти  яснієш,  як  сонячний  день.

 

То ж до нових зустрічей, дорогі випускники!

Школа завжди чекає на Вас!

 

 

Педагог-організатор Яхненко Л.І.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.