16 лютого 2018 | Бондаренко Вадим

Кіборги

«Бої за Донецький  аеропорт – збройне протистояння між українськими силовиками та російськими  терористичними збройними угрупуваннями з вересня 2014 року за встановлення  контролю над летовищем  Донецького міжнародного аеропорту,яке має стратегічне значення. Продовження протистояння 26 травня 2014 р. Після зруйнування терміналів аеропорту  українська армія  та добровольці утримують оборону  інших будівель  летовища ,а також  контролюють навколишні села»  (Wikipedia)

15 лютого учні старших класів відвідали Міський будинок культури , де переглянули художню кінострічку «Кіборги» (режисер АхтемСеїтаблаєв ,сценарист Наталія Ворожбит). Це перша українська кінорефлексія  про війну з Росією на сході  нашої держави.

У залі були присутні бійці ,які захищали  Донецький аеропорт  і бачили  ці  події на власні очі. Кіборги героїчно боролися за стратегічно важливий об`єкт упродовж  242 днів. Донецький аеропорт став символом  незалежності українських воїнів. Сьогодні ми доземно вклоняємося перед ними за мужність ,силу і високий  патріотизм..

Всіх дуже вразила та розчулила екранізація  реальних подій. Тепер ми навчилися  ще більше поважати  людей , які захищають нашу  країну.

Московченко Аліна, учениця 10 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.