23 березня 2018 | Бондаренко Вадим

Тиждень протипожежної безпеки

Опанування вогню людиною було необхідним розвитком цивілізації. Вміння користуватися вогнем дала людині можливість захистити себе від голоду і темряви, а в подальшому вміло використовувати силу вогню для своїх потреб і розвитку суспільства. Однак вогонь,що вийшов з-під контролю, здатний привести до знищення матеріальних цінностей, руйнуванню будівель, створити загрозу життю та здоров’ю людей. Із року в рік зростає кількість пожеж, у вогні гинуть дорослі і діти. Ось чому питанню протипожежної безпеки у нашому закладі  приділяється особлива увага.

З 19 по 23 березня у нашій школі пройшов тиждень протипожежної безпеки, проведено ряд заходів: виступ лекторської групи «Легко вогонь запалити, та не просто загасити» для учнів початкових класів, який підготували учні 7-Б класу Штомпіль Діана, Стрільчук Олександр, Озирський Олексій, Кугот Яна, Васильченко Богдан, конкурс тематичних малюнків «Вогонь - не іграшка» для учнів 5-9 класів, лінійка для учнів 1-4 класів на тему «Легко вогонь запалити, та не просто загасити», яку підготували учні 2-А класу, виставка буклетів, перегляд документальних фільмів:  «Пожежники», «101 – служба порятунку» та мультфільмів, тематичні бесіди, усні журнали на тему «Пожежна безпека – проблема людства».

Переможцями конкурсу малюнків «Вогонь - не іграшка»  стали учні: Батаргін Михайло (5-Б), Флоря Анжела(8-А), Настичук Олена(8-Б), Корнійчук Анна (8-Б), Зінченко Анастасія (9-А).

Цікавою і повчальною була участь ДЮП «Спалах» у міському фестивалі,учні 7-А класу: Тимошенко Ярослава, Держій Денис, Маруніч Катерина, Лісанов Денис, Нікітіна Олена та Стеблина Назар підготували цікаву програму для малечі, гаслом якої стали слова: «Нехай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває»

«Спалах»- команда наша

Знов вирушає в путь

Жде нас  пригод багато

Справи нові нас ждуть

Казкові персонажі із Звірополісу потрапляють у небезпеку, долають її, вивчають  та повторюють правила протипожежної безпеки, нагадують дітям, що завжди треба бути обережним з вогнем!

Вивчіть правила пожежні

Будьте завжди обережні

Знає хай дитина кожна

Жартувать з вогнем не можна!!!

Педагогічний колектив школи закликає батьків та учнів дотримуватись правил протипожежної безпеки,берегти і цінувати своє життя ти життя оточуючих.

Яхненко Л.І., педагог-організатор


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.