20 квітня 2018 | Бондаренко Вадим

Юний господар природи

Україна тільки починає ставати на шлях забезпечення сталого розвитку, і успіх у цій справі залежить лише від нас. Ми – педагоги, і в наших руках є можливість доторкнутися до майбутнього, зробити так, щоб майбутні покоління могли використовувати ресурси Землі.

Під час проведення тижня сталого розвитку, учні Нашої Першої радо зустрічали маленьких гостей з дитячого садочка №18 з навчально-пізнавальною програмою «Юний господар природи». Учні 7-Б класу Штомпіль Діана, Кугот Яна, Мушта Олександр, Шепелєв Віктор, Хрупіна Анастасія, Андрєєнко Олександра, Стрільчук Олександр, Луценко Наталія, Березняк  Максим  та 11 класу Пірієв Данило та Стеценко Владислав Смілянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 підготувати  сучасну театралізовану казку«Рукавичка», персонажі якої розповіли, як потрібно зберігати електроенергію та воду, та закликали дошкільнят формувати звички і модель поведінки, орієнтовані на сталий стиль життя.

Наприкінці заняття діти самостійно склали поради для ощадливого енергоспоживання  та водокористування.

Учні  та дошкільнята отримали задоволення від такого заходу. Ми сподіваємося, принципи сталого розвитку міцно закріпляться не тільки у вихованців дитячого садочка, а й перенесуться у їх родини.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.