23 квітня 2018 | Бондаренко Вадим

Фестиваль дружин юних пожежників

20 квітня наша дружина юних пожежників «Спалах» представляла місто Смілу на зональних обласних змаганнях у місті Кам’янці. Це місто зустріло нас гостинно, На Всеукраїнський фестиваль ДЮП завітали команди із Городища, Шполи, Кам’янки, Звенигородки, Чигирина та представники районів. Привітав учасників фестивалю міський голова Кам’янки та поважні члени журі. Побажали успіхів і наголосили на важливості даного заходу.

Формування активної життєвої позиції щодо власного життя, озброєння знаннями та навичками безпечної поведінки, збереження та зміцнення здоров’я – це спільне завдання батьків, педагогів та працівників ДСНС. Хоч наша команда була найменша за віком, але показала третій результат, отримавши сертифікат на 1098 балів.

Команду «Спалах» представляли учні 7-А класу:

  • Ярослава Тимошенко (капітан команди);
  • Олена Нікітіна;
  • Катерина Марунич;
  • Назар Стеблина;
  • Денис Держій;
  • Денис Лісанов.

Готуючись до участі у фестивалі діти засвоїли знання з протипожежної безпеки та пройшли практичне тренування, яке провели представники Смілянського районного відділу управління ДСНС. Також команда отримала подарунки від Смілянської пожежно-рятувальної частини. Всі учасники команди «Спалах» залишились задоволеними та щасливими. Дякуємо організаторам обласних зональних змагань та нашому Смілянському районному відділу управління ДСНС, начальнику Зайцю Юрію Володимировичу та провідному інспектору Лисенко Ірині Вікторівні за надані подарунки та підтримку.

Яхненко Людмила Іванівна, керівник команди "Спалах", педагог-організатор


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.