8 травня 2018 | Бондаренко Вадим

«Mister & Miss English 2018»

Феєрично завершувався тиждень англійської мови конкурсом «Містер та Міс 2018».Грунтовна та ретельна підготовка до конкурсу, багатосторонні та активні учасники, креативні ведучі, вдало підібрали конкурси- разом це формула вибухової енергії, яка передається на всіх, хто знаходиться в актовій залі та заряджає на цілий рік!
Цього року у конкурсі брали участь 4 надзвичайні пари: Горицька Вероніка та Грубник Олег (переможці конкурсу та володарі титулу Містер і Міс 2018), Шрамко Данило та Кваснікова Дар’я (Містер та Міс Оригінальність), Криволєсов Назар та Величко Світлана (Містер та Міс Шарм) і Онищенко Андрій та  Давиденко Людмила (за результататми глядацького голосування отримали титул Містер та Міс Симпатій). Особливим зробили цю подію ведучі конкурсу,  учні 11 класу Пірієв Данило та Євсєєва Марія. Англійського шарму додало своєю участю тріо 10 класу з піснею «Let it be»: Атаханова Кароліна, Бершацька Анастасія та Баштан Дар’я. Велика подяка усім учням, які долучилися до конкурсу за те, що ви надихаєте нас на нові ідеї та даруєте нам незабутні моменти.

Вчитель англійської мови, Хлівна Н.В.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.