14 травня 2018 | Бондаренко Вадим

Підтримання глобальних цілей сталого розвитку – останній шанс на порятунок Землі

Земля-найдивовижніша і найпрекрасніша планета у Всесвіті. Земля-наш дім, наша годувальниця, хоч ми не дуже часто  замислюємося про важливість і значення Землі для кожного з нас.

04.05.2018 учитель географії Подрушняк Л. І. провела найдовший урок на тему «Глобальні цілі сталого розвитку» з 26 учнями 8-А­ класу.  Щоб краще дізнатися   про суть глобальних цілей сталого розвитку,  ми об’єднались  у групи. Хтось уявляв себе в ролі президента країни, хтось – мером Сміли для вирішення проблем, які стосуються глобальних цілей і є актуальними для міста або  України. Ділилися власними думками щодо проведення змін у власному місті,  на нашій рідній землі для її розвитку та процвітання.  Нас зацікавила  анімація сера Кена Робінсона,  прочитали комікс «Герої за зміни», демонстрували  власні малюнки на тему «Шляхи подолання глобальних проблем». Ми  ще раз впевнилися, що потрібно прагнути до  кращих змін у навколишньому світі. Як казав Сер Кен Робінсон: «У нас є лише наша планета. Нам більше немає, куди їхати. Проте, якщо ми правильно використовуватимемо свій творчий потенціал, нам і не треба буде нікуди їхати. Якщо ми піклуватимемося про планету й один про одного, ми матимемо все необхідне тут».

#LargestLessonUkraine #SDGs4Children #TeachSDGs​

Після уроку всі бажаючі ​пройшли  опитування ​у​​ проекті ЮНІСЕФ U-Report​.

Такі уроки не тільки пізнавальні, але й важливі. Про глобальні проблеми ми розповімо знайомим та друзям.

Хлівна Дар’я, Гуржій Крістіна, учениці 8-А класу.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.