16 травня 2018 | Бондаренко Вадим

Ми – європейці!

Кожна людина з великою любов'ю і душевним трепетом згадує місце, де народилась, де минуло її дитинство. То родинне вогнище ,маленька Батьківщина кожної людини, де живуть мама,тато,бабуся,дідусь,брати,сестри. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного із нас,вийде велика держава Україна.

Любов до Вітчизни не примушує  заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше ми любимо Вітчизну, тим більше намагаємося  збагатити свою країну скарбами, здобутими не з її надр.  Щоб рухатись у перед потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейські, у нас спільні ідеали.

Саме тому з 14 по 19 травня у нашому закладі проходив Європейський тиждень. А саме свято припадає на 19 травня, і ця лінійка «Ми – європейці!», яку підготували учні 2-В класу (класний керівник Кириленко С.В.) в черговий раз нагадала нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця.

До Європейського Союзу входить 28 могутніх країн. Символом досконалості, повноти і єдності є прапор Європи. На прапорі зображено 12 золотих зірок, які символізують  солідарність і гармонію між народами.

З учнями 1-4 класів була проведена вікторина «Чи знаєте ви щось цікаве про Європу?».

Діти були активні та кмітливі. Цього дня прозвучали слова побажання терпіння та рішучості у справі, становлення України в якості дійсно європейської держави.

Кириленко С.В., класний керівник 2-В класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.