5 червня 2018 | Бондаренко Вадим

TESCO GoCamp Day 3. Handmade workshop.

Що таке громадянство? Хто такі активні громадяни? Що потрібно робити, щоб стати ними? Які важливі справи я можу зробити, щоб покращити свої місто, школу, суспільство? На такі, здавалося б, глобальні запитання, діти давали чіткі і змістовні відповіді. Це означає, що наші кемпери свідомо відносяться до проблем у суспільстві і готові шукати шляхи їх вирішення.
Розпочинаючи проект «Кращий Я», ми стартували з handmade workshop. Наявність необхідного матеріалу (фетр, синтепон, нитки в тон, голки, клей, схеми) і бажання змайструвати щось своїми руками, допомогли дітям зробити чудові та яскраві іграшки, які обов’язково привернуть увагу тих, для кого вони призначені. Вони милі, м’які, яскраві і «затишні». Куди ж помандрують іграшки, виготовлені нашими талановитими майстрами? Завтра частинкою свого тепла та знаннями англійської мови ми поділимося з дітками ДНЗ №18 «Чебурашка», які вже з нетерпінням чекають на зустріч.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.