9 червня 2018 | Фоміна Віра

Запрошуємо у подорож Черкащиною

Ось воно – веселе, кольорове, довгождане літо! Воно радує полуницею та морозивом, дивує розмаїттям кольорів  та ароматом квітів, манить відпочинком та подорожами.

Тож одного дня відпочинку у пришкільному таборі «Веселка» ми вирушили до міста Кам’янки. За вікнами електрички проносились зелені луки, сріблясті річечки, кольорове різнотрав'я.

У затишних залах музею ім. О.С.Пушкіна та П.І.Чайковського нас дивували події та речі старовини, історії з життя авторів улюблених літературних та музичних творів. Неповторні звуки роялю, що належав  П.І.Чайковському, кілька списаних О.С.Пушкіним сторінок зошита, зброя, грот декабристів – все це стало для нас відкриттям.

А після відвідування Кам'янського краєзнавчого музею ми переконані, що не варто намагатись поїхати і подивитись далекі цікавинки. Поруч ще багато незвіданого, дивного, неповторного.

                                       Учні 6 – В класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.