4 лютого 2016 | Фоміна Віра

Шановні батьки! Шановні члени класних батьківських комітетів школи №1!

Image213Хочемо подякувати вам за те, що ви розумієте проблеми школи та намагаєтесь зробити усе для того, щоб заклад, у якому навчаються ваші діти, був сучасним та відповідав усім вимогам. Завдячуючи вам діти навчаються у затишних кабінетах, пишуть на якісних дошках, використовують комп’ютерну техніку. Школа забезпечена спортивним інвентарем, крейдою, миючими засобами, медикаментами, канцтоварами. Відповідно до плану розвитку закладу здійснюються капітальні та косметичні ремонти коридорів, спортзалів, замінено 85% вікон на металопластикові, встановлено нові двері. І все це за вашої фінансової підтримки.

Маємо надію на те, що ви, шановні батьки, і надалі будете вболівати за долю навчального закладу, за майбутнє наших дітей.

Є лише одне прохання, якщо приймається рішення про збір коштів, то це повинно бути з дотриманням законодавства щодо ефективності та прозорості використання благодійних внесків, збирати та витрачати кошти повинні батьки та відповідальні від батьківського комітету особи. Просимо неухильно дотримуватися Примірного положення про батьківські комітети загальноосвітнього навчального закладу, затвердженого наказом МОНУ від 02.06.2004 №440, вести протоколи та обов’язково звітувати перед батьками про використання благодійних внесків.

Загальношкільний батьківський комітет постійно інформує батьківську громадськість про надходження та використання благодійних внесків. Просимо не забувати це робити і в класних батьківських колективах.

Якби важко не жилося, школа повинна існувати, без батьків її немає. Радості у житті більше, ніж проблем. А шкільне життя повинно бути найкращим, бо дитинство не повторюється.

Дякуємо!

Адміністрація школи

Загальношкільний батьківський комітет  


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.