4 лютого 2017 | Випускник 1993

Зустріч випускників – 2017


Школа-це країна, це світ у якому учні проживають одинадцять років, проводять свої найкращі роки безтурботного дитинства, хвилюючої юності.  Шкільні традиції є тим містком, який з’єднує вчителів, учнів, батьків, випускників і робить рідну школу унікальною і  самобутньою. Наявність усталених традицій – ознака зрілого колективу - шкільної родини в цілому. Вплив традицій ми відчуваємо як у свята, так і в повсякденному шкільному житті. Саме вони разом з глибокою історією додають Нашій Першій те особливе і неповторне, що відрізняє її від інших навчально-виховних закладів та об’єднує шкільний колектив.

У першу п’ятницю  лютого Наша Перша гостинно відчинила двері та запалила святкові вогні для своїх випускників. Майже 10 тисяч учнів за час свого існування виховала і, давши крила, випустила у світ школа номер один. А тепер приймає вітання з різних куточків Земної кулі від своїх випускників, кожен з яких пишається і жодного разу не пошкодував, що є випускником Нашої Першої. Кожен член нашої шкільної родини несе по життю і  з гордістю говорить: «Наша перша – наша гордість!».  Святковий концерт, професійне освітлення і звук, оновлена актова зала захопила увагу всіх присутніх. Багато шкіл відмовились від проведення «Зустрічі випускників», але тільки не ми, тільки не наша рідна школа. Ми не порушуємо своїх традицій…


Після останнього акорду концерту колишні учні розійшлись з своїми вчителями по кабінетам – згадати минуле, зустрітися  з однокласниками  та розповісти про себе. Атмосфера непідробної щирості, любові та дружби ще довго повертатиме з  далеких доріг випускників до рідного порогу «альма-матер», щоб відновити сили, набратись позитивних емоцій та впевненості. А Наша Перша завжди до цього готова і рада приймати своїх вихованців хоч і щодня, якби вони про неї не забували - відвідували та допомагали.

Традиції школи зберігають вічні цінності: наступність поколінь, любов і повагу до рідної школи, прагнення примножувати її славу.

 

Голова батьківського комітету школи,

випускник 1993 року М.Марунич


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.