4 лютого 2017 | Фоміна Віра

“Відкривай Україну”

Ми вже вам розповідали, що учні нашої школи беруть участь у різноманітних проектах. Одним із них є «Відкривай Україну» - освітній гейміфікований проект для підлітків з малих міст України, який навчатиме прояву активної громадянської позиції та реалізації суспільно-корисних проектів.Мета проекту - створити середовище для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набудуть необхідних вмінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом - у місті.


Проект рухатиметься у три кроки. Перший – стимулювати до дії. Крок другий: навчити робити реальні справи. Крок третій: кожен здійснений проект - добра нагода повірити у себе.
Із гордістю повідомляємо, що команда нашого закладу подолала перший крок, вирішивши одне зі шкільних питань. Нагадуємо, що ми обрали соціальний напрям реалізації проекту. Тож під керівництвом вчителя-наставника Н.А.Силки та завдяки колективній фантазії наша команда створила справжній витвір мистецтва на зручних дерев’яних лавах, створених В.Б.Биченком, батьком одинадцятикласниці. Тепер вони радуватимуть око школярів, а декому навіть можуть стати ілюстративним матеріалом для підготовки до уроків.
Далі нас чекатиме другий етап - змінити на краще своє місто. І в результаті - навчитися змінювати себе і світ.

Завітайте на сайт проекту vidkruvai.com.ua та підтримайте нашу команду!

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.