10 червня 2019 | Фоміна Віра

«Варта» на варті

З вересеня по травень в Нашій Першій діє військово-патріотичний гурток «Варта» в рамках Всеукраїнської гри «Сокіл»(Джура»), в червні в рамках літнього оздоровлення діє загін «Варта».

Програма роботи в нас насичена і потребує від усіх учасників колосальних зусиль. Напрямки за якими працюємо різноманітні: стройова підготовка, стрільба з пневматичної рушниці, квести, подолання смуги перешкод, надання першої домедичної підготовки та участь у творчих конкурсах.

Традиційно ми співпрацюємо з громадською організацією «Пошук «Сміла»», а саме з Івановим Андрієм Костянтиновичем. Наш загін долучився до акції «Разом до повноцінного майбутнього» та виготовили бізіборд.

Два тижні літнього оздоровлення були насичені своєю роботою, адже робота в команді одночасно і легка, і важка. Дійти однієї думки, стати підтримкою один ля одного та поступитись в чому вимагає зусиль від кожного. Ми змогли подолати всі труднощі та стати опорою один для одного. Хоча і завершився період перебування в школі, але наша робота тільки розпочинається….

Орловська Т.О.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.