13 жовтня 2020 | Фоміна Віра

Акція «Створи свято воїну!»

Понад усе для мене рідний край,
його свобода, честь і незалежність.
Тих, хто поліг в бою, не забувай
і до землі батьків свою належність.
14 жовтня - день, який зібрав усю красу українських традицій та нашого вільного духу, і подарував нам свято Дня захисника України, Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці. Наш спокій, мирне небо над головою, затишок вдома щодня оберігають тисячі людей.
Свято захисника Вітчизни пов’язане з розвитком війська від часів Русі. Найкращі традиції захисників минулого успадкували бійці сучасних Збройних сил України, які сьогодні відстоюють суверенітет України у війні з російським агресором.
На честь Дня захисника України учні Нашої Першої приєднались до міської акції «Створи свято воїну!» і передали воїнам святкові подарунки - печиво. цукерки. каву, малюнки, листівки. Волонтери ГО Смілянської самооборони
« Січ», з якими не один рік підтримує дружні стосунки Наша Перша, відвезли посилки на передову. До шкільної акції долучились усі класи.
"Такий подарунок стане часткою подяки нашим воїнам від вдячних українців та створить святковий настрій бійцям в суворих умовах війни на передовій", - упевнені організатори шкільної акції.

Олександра Коваленко, учениця 9-А класу,
голова волонтерського загону «Турбота»


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.