9 жовтня 2023 | Фоміна Віра

Подорож до Канева

Ранок. Сонечко тільки прокинулося. Сьогодні незвичайний день.
Автобус мчить широкою дорогою, за вікном пропливають будинки, лани, вишневі садки, оспівані Шевченком.... Дехто наспівує пісеньку, ще хтось ділиться своїми секретами, іншим просто весело і радісно: екскурсія - це ж не уроки !
Учні 5А, 6А, 6Б, 6В класів (класні керівники Кагамлик І.Г., Демиденко Н.В., Кліменко І.О., Якимів В.П.) вирушили у давнє місто Канів, де височить Чернеча гора, яку в народі називають Тарасовою.
Ось і Дніпро-Славутич…. Сходами піднялися на Чернечу гору, і перед нами відкрився чудовий краєвид мальовничого Дніпра, адже кожна сходинка ховає в собі цікаву і разом з тим гірку історію життя Тараса Шевченка.
У нас перехопило подих від побаченого. Високо на постаменті стоїть Тарас і оглядає рідні простори. Як тут красиво, велично!
Також відвідали музей Тараса Шевченка і Тарасову світлицю, ознайомилися з колекціями картин, одягу, посуду.
Ми дуже раді, що випала нагода вклонитися Тобі, Генію українського народу, і більше дізнатися про твій нелегкий життєвий шлях.

Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.