12 вересня 2022 | Фоміна Віра

Тест

„Яка професія більше підходить Вашому характеру?”

Цей кольоровий асоціативний тест допоможе дізнатися про те, чим, можливо, насправді Вам хотілося б займатися.

Перед Вами 11 кольорових рядів. Треба вибрати ряд, який Вам найбільше подобається. Швидко розгляньте ряди по горизонталі. Довго не думайте, вирішуйте швидко.

 

1 – Ви замкнуті, спілкування не приносить Вам великого задоволення, але Ви знаєте, чого хочете. Ви рідко прислухаєтесь до порад оточуючих, тому що думаєте, що вони не дуже добре знають Вас. Вдало володієте своїми емоціями, вмієте приховувати власну невпевненість і сумніви. Ваша професія: письменник, лікар-психіатр, програміст.

2 – Ви яскрава, відкрита особистість, яка не терпить рутинної монотонної роботи. Сповнені ідеями. Любите бути в центрі уваги, але в невеликій компанії цікавих Вам людей. Професії: художник, дизайнер, педагог, хореограф, вокаліст, журналіст (не публіцист), кондитер.

3 – Ви життєрадісна особистість з безліччю планів. Правда, Ви не встигаєте їх реалізувати, так як на зміну одним стрімко приходять інші. Ви неуважні, часто літаєте в хмарах, Вам важко зосередитися на чомусь конкретному. А ще Ви впевнені в собі, відкриті, уважні до оточуючих. Професії: викладач, керівник невеликого підприємства, журналіст, всі спеціальності, пов'язані з туризмом.

4 – Ви емоційні, але при цьому вмієте домагатися поставлених цілей. Можете проявляти зухвалість, жорсткість, але справедливість. Маєте здібності до керівництва. Професії: керівник великого підприємства, топ-менеджер, фінансовий директор, економіст, менеджер з укладання договорів, чиновник вищого рівня, політик.

5 – Ви емоційні, імпульсивні, образливі, любите занурюватися в себе. Схильні до творчості. Професії: інженер, заступник керівника виробництва, лікар, творча робота в театрі.

6 – Допитливість, легкість на підйом, бажання бути в центрі уваги, деяка інфантильність – Ваші характерні риси. Професії: перукар, косметолог, учитель початкових класів, секретар-референт, особистий помічник керівника, асистент режисера або редактора, помічник продюсера.

7 – Ви пристрасна натура, любите крайнощі. Світ для Вас - то світлий і яскравий, то сірий і сумний. Можете любити і ненавидіти одночасно. Професії: оформлювач, сценарист, письменник, театральний декоратор, інженер, фотограф.

8 – Докладність, енергійність, інтелект – все у Вас є. Ви любите кидати виклик долі. Професії: керівник підприємства, дипломат, депутат, вчений в технічних областях, телеведучий.

9 – Ви любите створювати, досліджувати, дізнаватися щось нове. Професії: вчений в галузі біології та генетики, біолог, зоолог, ветеринар, лаборант, секретар, юрист, бібліотекар.

10 – Ви – душа компанії, уважні до оточуючих, організовані, любите порядок. Професії: учитель старших класів, вихователь дитячого садка, педіатр, комірник, бухгалтер.

11 – Любите бувати наодинці. Романтичність, зухвалість, деяка безпечність, мрійливість, уважність, службова старанність – це Ви. Професії: дизайнер, льотчик, інженер, лікар-хірург, психолог.


Роздрукувати статтю
Категорія: Профорієнтація
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.