16 березня 2023 | Фоміна Віра

Всеукраїнський урок з профорієнтації

15 березня 2023 року у прямому ефірі Єдиного Телевізійного Марафону на телеканалі "1+1" відбувся Всеукраїнський урок з профорієнтації для учнів 7-11 класів. Слухачами заходу "Обери професію своєї мрії" стали учні 7А, 8В та 9А класів Нашої Першої.
Що чекає Україну та українців у найближчі роки? Які професії будуть найбільш популярними? Як отримати роботу своєї мрії та реалізувати себе в світі? Саме на ці питання намагалися дати відповіді гості каналу "1+1", провідні спеціалісти популярних галузей на ринку праці України: агросектору, деревообробних технологій, сфери ІТ-технологій, креативних індустрій, зокрема кінокомпаній. Не варто також забувати і про робочі спеціальності: електриків, кухарів, кондитерів та інших. Щоб краще визначити свої здібності щодо професійної діяльності, варто пройти профорієнтаційне тестування.
Вибір професії — це важливий крок у доросле життя. Саме такі проєкти державного рівня допомагають підліткам правильно підійти до вибору професії.

Роздрукувати статтю
Категорія: Профорієнтація
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.