15 березня 2023 | Фоміна Віра

Вибір професії

Вибір професії – одне з найважливіших доленосних рішень у житті кожної людини, адже від нього залежить майбутнє. У рамках просвітницької діяльності 15 березня 2023 року відбулася зустріч учнів 11-А класу Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 із завідувачкою кафедри слов’янської філології, зарубіжної літератури та методики навчання Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, кандидатом філологічних наук, доцентом Корновенко Ларисою Віталіївною.
Змістовна розповідь та яскравий презентаційний матеріал надали слухачам вичерпну інформацію щодо умов вступу до закладу вищої освіти, про освітні програми кафедри: «Зарубіжна література та англійська мова», «Польська мова. Переклад та міжкультурна комунікація», можливості розкриття своїх здібностей у науковій та громадській роботі, навчання за кордоном та подальше працевлаштування.
Учні випускного класу отримали відповіді на питання, які хвилюють їх напередодні закінчення школи: вступ – навчання - перспективи.
Співпраця школи та університету, єдність і наступність у роботі – важлива складова розвитку української освіти, яка покликана формувати громадян, здатних до свідомого суспільного вибору, аби забезпечувати країну кваліфікованими фахівцями.

Роздрукувати статтю
Категорія: Профорієнтація
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.