10 квітня 2019 | Фоміна Віра

«Робофест ЧДТУ – 2019»

10 квітня Черкаський державний технологічний університет гостинно запросив школярів Черкащини на обласний фестиваль робототехніки «Робофест ЧДТУ – 2019». У фестивалі взяли участь понад 70 представників 22 закладів загальної середньої освіти області. Смілу на даному фестивалі представляла команда Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 у складі Степаненка Сергія, Орлової Аріни та Кот Софії.

Свій проект творчої ідеї "Переробка поліетиленових відходів"у номінації «Робототехніка очима школярів» представив учень 5-А класу Нашої Першої Степаненко Сергій, за що отримав почесне ІІ місце та цінні подарунки від спонсорів.

Під час фестивалю «Робофест ЧДТУ-2019» відбувся квест «Цілі сталого розвитку» від Інформаційного центру Євросоюзу в Черкаській області, в якому взяли участь учениці 7-А класу Кот Софія та Орлова Аріна, виборовши переможні бали на кожному етапі, за що отримали призи.

Пишаємося нашими учнями та бажаємо досягати нових вершин!

Учитель інформатики Фоміна В.О.


Роздрукувати статтю
Категорія: Робототехніка
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.