9 вересня 2022 | Фоміна Віра

«Олімпійські книги»

День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

Від імені Національного олімпійського комітету, шкільну  бібліотеку поповнив комплект книг про олімпійський рух, про здобутки спортсменів, спеціальні олімпійські енциклопедії з різних видів спорту.

«Олімпійська книга» відкриває великий і цікавий світ спорту з його непідробними емоціями, фантастичними перемогами та умінням впевнено йти до своєї мети.

В книгах розповідається про історію та цінності  олімпійського руху, уславлених українських олімпійців, тренерів, а самі видатні спортсмени  на своєму життєвому прикладі доступно розкривають секрети успіху.

Тож, запрошуємо до віртуального перегляду книжок, за допомогою яких, ви зробите свій вибір на користь  здорового  способу життя.

Переглянути книжки ви зможете, завітавши до шкільної бібліотеки.

Переглянути презентацію

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.