7 жовтня 2022 | Фоміна Віра

«В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!»

З непохитною вірою в перемогу України та усвідомленням руйнівних наслідків війни з 1 жовтня в школі стартував місячник шкільних бібліотек під гаслом «В нас єдина мета –Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!»
Впродовж тижня з учнями проведено цикл заходів, спрямованих національно- патріотичному виховання.
Місяччник розпочався з оголошення про відкриття та мету заходів. Так, впевнену віру в перемогу та гордість за ЗСУ, надихнув потріотичний відеоролик
«Ми з України», який учні переглянули під час ранкових зустрічей. Цікавою та пізнавальною була онлайн гра-мандрівка «Дива України, створені людиною» з учнями 5-7, діти перевірили свої знання з історії України та дізнатися більше про видатних українців. Педагочічний та учнівський колектив школи долучився до місцевої акції «Здай російську книжку - підтримай ЗСУ». Метою акції є збір російськомовних книг на макулатуру. З наймолодшими учнями Нашої Першої, першокласниками, відбулася онлайн зустріч з шкільним бібліотекарем під час якої діти дізналися що таке бібліотека, як стати її читачем та здійснили віртуальну подорож бібліотеками України і світу. Також запрошуємо до участі учнів 5-9 класів приєднатися до літературно-патріотичного челенджу «Живи Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!» Україна переможе! На нашому боці правда, справедливість і добро!
Продовження місячника триває.

Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.