19 березня 2024 | Фоміна Віра

Національний тиждень читання поезії 2024

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі»

 Ліна Костенко

У Нашій Першій стартував Національний тиждень читання поезії: 2024 «Ріки незмінно течуть додому».

Темою Національного тижня читання поезії 2024 є "Дім". Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Дім для нас тепер про повертання і чекання, про безумовну віру в тих, хто за цей дім бореться. Дім – це світло, котре гріє, навіть, коли вас розділяють тисячі кілометрів. Дім – це чуття себе частиною чогось більшого, частиною родини. Дім – це Україна.

Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому» – із глибокою шаною і любов’ю до тих, хто береже й відвойовує наші домівки й до тих, хто за дім віддав найцінніше. Із гарячим серцем і полум’яною надією до тих, хто повернення додому чекає.

Запрошуємо усіх, хто любить поетичне слово, поринути в світ поезії! Вона лікує, надихає, розчулює, смішить. Вона не вимагає від вас багато уваги й часу – але якщо ви все ж знайдете для неї трохи місця у своєму житті – вона вам неодмінно віддячить.Всесвітній день поезії – 21 березня, гарна нагода відвідати бібліотеку, почитати, попіклуватися про свою книжкову полицю й поповнити її поезією.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.