4 травня 2023 | Фоміна Віра

Зупинимо булінг разом!

4 травня 2023 року до Міжнародного дня протидії булінгу психологічна служба Нашої Першої провела просвітницький захід для учнів 7Акласу «СтопБУЛІНГ" Заняття проведено з метою привернення уваги учнівської молоді до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть спровокувати насилля . Учні уважно слухали інформацію та активно брали участь у різних формах роботи. Під час рольових ігор вчилися ефективно вирішувати конфлікти, бути толерантними до думки інших, протистояти насильству, дискримінації в колективі, дотримуватися прав людини.
Практичний психолог та соціальний педагог підготували цікаву інформацію: дітям запропонували прослухати факти про насильство та виявити, що являється правдою, а що ні. Кожна дитина мала можливість висловити власну думку, зробити висновки, щоб у майбутньому уникати неприємних ситуацій.

Роздрукувати статтю
Категорія: СТОПБУЛІНГ
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.