6 червня 2025 | Фоміна Віра

Майстер-клас від шефа

Саме такий захід у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, відвідали учні 5-8 класів, учасники літніх активностей «Смачні відкриття» та «Школа літніх дослідників-майстрів».
Кожен з них на короткий час став піцейолою і приготував для себе ексклюзивну піцу, присмачену позитивним настроєм, щирою посмішкою та теплом своїх рук. А поки аромат свіжої випічки наповнював все навкруги, учні стали відвідувачами навчального ресторану, де можна було спробувати себе у ролі відвідувача чи офіціанта. Виявляється, що і для працівників, і для відвідувачів закладів громадського харчування існують певні правила етикету, яких повинні дотримуватись виховані відвідувачі та кваліфіковані працівники.
Цікавість викликали і майстерні, де здобувають робітничі професії випускники навчальних закладів.

Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.