22 жовтня 2014 | Фоміна Віра

Чарівна Кам’янка

Покрила чарівниця-осінь золотим листям рідну землю. Зажовтіли, зачервоніли дерева, заховалося за сірі хмари сонечко. І нахлинули рядочки з вірша О.С.Пушкіна «Унылая пора - очей очарованье..., люблю я пышное природы увядание...». І ми вирішили поїхати до м. Кам’янка, де бував великий поет.

Шелестіли листям у парку декабристів, фотографувалися біля пам’ятника О.Пушкіну, декабристам, дивувалися незвичайній будівлі Кам’янки-гроту. Відвідали зелений будинок, де бували декабристи, О.Пушкін, П.І.Чайковський. Затамувавши подих слухали цікаву розповідь екскурсовода, оглядали історичні експонати. А коли полинула музика з фортепіано П.І.Чайковського, захопленню не було меж. Мить зупинилася. А потім ми відвідали краєзнавчий музей. Зворушила розповідь про Холодноярську республіку. Екскурсовод дуже щиро розповідала про події визвольної боротьби за Україну, про мужність та героїзм українців. Разом пройшлися вулицями Кам’янки, милувалися чудовою природою осіннього жовтневого дня. Ця екскурсія надовго запам’ятається мені і моїм однокласникам.

Білякова Олександра

Amm9wx9D2Vg


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.