13 грудня 2016 | Фоміна Віра

Година коду – 2016

5-11 грудня 2016 року в рамках тижня інформатики у школах по всьому світу пройде «Година Коду» - щорічна глобальна ініціатива, метою якої є пропаганда програмування серед дітей. Глобальний рух підтримав Барак Обама, Білл Гейтс, Марк Цукерберг і чимало інших знаменитостей.

«Година Коду» стала популярною у 180 країнах саме через свій унікальний формат, який чудово допомагає відчути себе програмістом. У формі гри та зі зрозумілими інструкціями дитина за одну годину вчиться писати код, відразу бачить результат своєї роботи і пишається зробленим. Багатьом дітям це допомагає розпалити інтерес до навчання та розширити світогляд. При цьому усе це абсолютно безкоштовно.

В Україні «Година Коду» буде проходити за ініціативи компанїї «Майкрософт Україна», благодійної організації  «Благодійний фонд Брейнбаскет Фаундейшн».

Учні Нашої Першої також із задоволенням вже другий рік поспіль приєднуються до цієї акції. Захоплюючі пригоди із улюбленими героями не залишили байдужими учнів 5-6 класів. Всі завдання було виконано на відмінно!

Вітаємо переможців!

39x8t3m3hse


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.