14 грудня 2016 | Фоміна Віра

Українські вечорниці

Багата і щедра наша українська земля на народні традиції та обряди. В народі кажуть: «Прийшла зима - і празників привела». Здавна існував у нашого народу чудовий звичай – вечорниці. Це був особливий час, коли можна було ворожити, розважатися досхочу, проводити час із друзями. Тож, віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще в сьогодення, ми на стилізованих заходах разом із дітьми відроджуємо усе найдорожче, що є у нашого народу: його мову, пісню, історію… Учні 3-х класів 13 грудня 2016 року провели чудове свято «Українські вечорниці».

Захід містив всі необхідні елементи народного обряду. Третьокласники і повишивали, і пожартували, і навіть поворожили трохи. Всі отримали величезне задоволення від феєрії музики та емоцій. Пісні, танці, гуморески, чудовий настрій та смачні вареники були найкращою нагородою для всіх присутніх  на святі.

                                                       О.М.Гречана, С.А.Кравченко, Л.В.Круковська, класні керівники 3-х класів


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.