17 грудня 2016 | Фоміна Віра

Закриття року англійської мови

В рамках закриття року англійської мови, 14 грудня оголошено Днем англійської мови в навчальних закладах.
У школі №1 цей день був насичений різноманітними заходами і все в цей день просто оберталось навколо англійської мови. Ранок розпочався з оголошення конкурсу “Speak English only” згідно правил якого, під час перерв всі учні старшої школи мали розмовляти лише англійською мовою. 6-А клас, який впорався з цим завданням найкраще, отримав грамоту переможця конкурсу. Протягом перерв учні 5-6 класів взяли участь у флешмобі, учні 10 класу показали інсценізацію сонетів В.Шекспіра, учні 7-х класів змагались за першість у квесті (пройшовши всі станції, відгадавши всі завдання, учні отримали солодкі призи), на учнів 8-9 класів очікувала участь в караоке улюблених англомовних пісень.
Достойно та вишукано завершив цей день виступ тріо «Million voices» у складі Філіпової Марії, Роздобудько Анни та Бершацької Анастасії на церемонії закриття року англійської мови у школі №5 з піснею «We are the world, we are the children”
Рік англійської мови закінчився, але любов та зацікавленість англійською мовою нескінченні. Learn English, love English, live English!

Вчитель англійської мови, Хлівна Н.В.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.