19 грудня 2016 | Фоміна Віра

Фестиваль Святого Миколая

17-18 грудня відбувся Фестиваль Святого Миколая у першій козацькій столиці – Чигирині. Гостей дійства чекала казкова Резиденція Святого, подарунки, атракції, майстер-класи, сюрпризи і зустріч із головним добродійником-чудотворцем.

По-справжньому святкову атмосферу фестивалю створювали українські обрядові пісні, що лунали з головної сцени у межах Всеукраїнського конкурсу колядок та щедрівок. Учасниками його стали півсотні творчих колективів, які вражали своєю майстерністю та виконанням співочих композицій. Не змогла залишитися осторонь цього масштабного дійства Наша Перша.

Творчий колектив «Геліос»(музичний керівник – В.М. Пустовіт, художній керівник – Т.О. Орловська), що відвідав Чигиринщину,представив на розгляд журі колядку «В глибокій долині» та продемонстрував елементи театрального дійства «Вертеп» в категорії «Аматори». Ділилися своєю творчістю та представляли нашу школу артисти Я. Тимошенко, А. Кривошея, Т. Пахоменко, А. Прокоф’єв, А. Люлька, А. Бершацька,А. Ткаченко, Ю. Сергієнко, М. Філіпова, О. Бєлякова, А. Роздобудько

Разом з учасниками поїхала велика кількість вболівальників - учні школи та батьки. Наш колектив запам’ятався не лише гарним співом, але й яскравими образами. Місцеві жителі та гості просили дозволу сфотографуватись, а журналісти каналу IСTV взяли інтерв’ю в наших виконавців.

Програма фестивалю була цікавою та насиченою, тому артистам не завадив навіть сильний мороз. Майстер-класи, різні розважальні атракції, приймальня Святого Миколая - все це зробило цей день не забутнім. Додому поверталися втомлені, але задоволенні. Добрі враження та гарний настрій ще надовго залишиться разом з нами.

Орловська Т.О., практичний психолог


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.