20 грудня 2016 | Фоміна Віра

Свято Миколая

19 грудня в 4-А і 4-Б класах (класні керівники Калініч О.М., Дуднікова О.М.) Смілянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося свято Миколая.

Розпочала програму чарівниця Зима - Мірза Анна. Із Зимою завітал Ніч - Деркач Луїза. Вона розповідала дітям історію життя Миколая, який народився у м.Потарі в Малій Азії, все життя служив Богу у храмі, тому після смерті церква нарекла його Святим.

Ангели - Гончар Катерина і Мельников Богдан допомогли Миколаю готувати подарунки.

Зіроньки - Леоненко Анна, Валебна Єлена, Герасимова Єлизавета освітили Миколаю путь-дорогу. Але не обійшлося й без пригод: Антипко (Василенко Максим) та Чорт (роль зіграв Батаргін Михайло) викрали торбинку з листами дітей.

І ось нарешті хвилюючий момент - зустріч з Миколаєм. Школярі йому готували пісню "Ой, хто, хто Миколая любить", декламували вірші Ільченко Ілля, Забур’янна Вікторія, Шаповалов Роман, Пономаренко Наталія.

Усі діти отримали дарунки від Миколая, навіть Антипко і Чортик. Учні дуже зраділи привітанням Миколая, веселі та задоволені, поверталися додому.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.