25 вересня 2017 | Бондаренко Вадим

Нові горизонти та можливості школи

У контексті документів про  Нову українську школу йдеться про те,що  заклад повинен мати свободу творчості, жити у партнерстві між усіма учасниками освітнього процесу та забезпечувати доступ до якісної освіти.

Маючи давню історію розвитку, наша школа забезпечує умови для повноцінного фізичного, психічного, соціального й духовного розвитку вихованців, виховує людину, здатну  брати на себе відповідальність за майбутнє держави.

Наша Перша – учасник міжнародних проектів, Школа сприяння здоров’ю, школа сталого розвитку,впроваджує елементи активно громадського управління.Ми уміємо бачити найголовніше, відкинути непотрібне, застосовувати знання на практиці.

Завдячуючи високому професіоналізму педагогів, наполегливості школярів,зацікавленості батьків маємо сформований культурно-освітній простір школи на основі співпраці та співтворчості. Пишаємося тим, що налагодили партнерські стосунки із ЗОШ №1 м. Яремче, ЧДТУ.Наша команда «Старти надій» краща в області, учитель фізкультури Левченко А.М. – переможець Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок,  учителі Хлівна Н.В., Фоміна Н.Е., Скубенко Т.М. призери обласного конкурсу «Учитель року».Учениця 8 Б класу Діхтяр Поліна стала стипендіатом міського голови .

Маю величезні сподівання на успішну організацію роботи школи олімпійського резерву «Олімп», адже у минулому навчальному році учні школи отримали 27 призових місць на міських олімпіадах, чотири на обласних. Приємно відзначити, що Євсеєва Марія,учениця 11класу, переможець ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади, упродовж навчального року отримуватиме стипендію обласної державної адміністрації.

Інноваційні зрушення можливі за умов творчого переосмислення тих досягнень минулого, які можна продуктивно використати у майбутньому. Рада школи (голова Фоміна Н.Е), загальношкільний батьківський комітет (голова Марунич М.О.), органи учнівського самоврядування (голова учкому Коваленко С.) готові до позитивних змін не лише як виконавці, а і ініціатори цікавих шкільних справ. Колектив школи зорієнтований намобільність, сучасний підхід, високу адаптивну активність.

Я впевнена, що за новими горизонтами розкриються можливості школи, громадсько-активною діяльністю ми змінимо життя на краще.

                                                                                                 Гайдай І.Б., директор школи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.