25 вересня 2017 | Бондаренко Вадим

Наша гордість

Ви бажаєте бути успішним, мрієте про перемоги, нагороди, грошові призи? Якщо так, то досить мріяти , розпочинайте діяти!!! «Спорт –це круто,» - саме так думає переможець Всеукраїнських змагань «Старти надій», учениця ЗОШ№1, скромна, толерантна,життєрадісна Поліна Діхтяр.

 

У класі вона звичайнісінька дівчинка, яка старанно  готується до уроків,  обожнює фізкультуру, англійську мову і подружок, із якими можна поговорити про все на світі.  Та жага до перемоги, старанність, надзвичайні зусилля , праця над собою зробили її чемпіонкою. У складі нашої збірної команди, яка виборола 6 місце в Україні у змаганнях з легкої атлетики, Поліна має особисті перемоги. Вона здобула першість у естафеті, виборола почесне 3 місце у змаганні «стрибки в довжину». Команду ЗОШ№1 нагородили призами, а Поліна за спортивні перемоги у легкій атлетиці стала стипендіатом премії міського голови. Пишаємось нашими спортсменами, бажаємо перемог і нагород у наступних змаганнях.

Праця без плодів – марні зусилля. Тому для Марії Євсєєвої, учениці 11 класу, результати навчання є дуже важливим, мотивуючим фактором. У минулому році вона брала участь в міських олімпіадах з англійської, російської, української мов та історії, демонструвала високу результативність і рівень знань.Також приділяла увагу своєму хобі – малюванню. Її робота отримала І місце в конкурсі «Осіння рапсодія».

Найбільшим досягненням М. Євсєєвої стала перемога в обласній олімпіаді з російської мови (учитель – Т.М.Скубенко), тож тепер учениця Нашої Першої отримуватиме стипендію обласної державної адміністрації.

Марія Євсєєва – взірець працьовитості, наполегливості та  ерудованості, з неї може брати приклад кожен учень школи.

 

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.