12 листопада 2015 | Фоміна Віра

Школа-партнер

Image451 Image452Кількість учнів – 476. З них мають високий рівень навчальних досягнень за попередній навчальний рік – 54. Кількість класів – 20; класів з профільним навчанням – 2 (10-універсальний та біолого-хімічний профілі, 11 – української філології). Діють кабінети фізики, хімії, біології, інформатики (2 кабінети), мультимедійний кабінет, майстерня, спортивний зал. Кількість педагогічних працівників – 50. З них: спеціалісти вищої категорії – 29, спеціалісти першої категорії – 8, вчителі другої категорії – 5, спеціалісти – 8; вчителі-методисти – 5, старші вчителі – 10.

Середня школа в м. Яремче почала функціонувати з 1950 року. До відкриття нового приміщення школи навчання проводились у п'яти будівлях, що знаходились на значній відстані одна від одної в центрі міста. У 1963 році за участю громадськості було завершено будівництво нової споруди середньої школи. Наприкінці 80-х конструкція була відремонтована - надбудовано традиційної форми стрімкий дах, поміняно покрівельний матеріал.

У грудні 2006 року на території школи освячено капличку Божої Матері.

У 2008 році розпочато добудову приміщення школи. Проектом передбачено ще один навчальний корпус, актовий зал та їдальню.

З вересня 2003 р. школа ІІІ ступеня першою в регіоні перейшла до профільного навчання (профілі навчання: української філології та біолого-хімічний). Школа пишається учнями та випускниками, які є переможцями та призерами ІІІ та ІV етапів предметних олімпіад. Значних успіхів досягають юні спортсмени та гуртківці. Багаторазовим переможцем обласних змагань, призером всеукраїнських змагань з лижного туризму ставала команда юних туристів (кер. Вацик Б.Д.). Усі призери обласних олімпіад та конкурсів, всеукраїнських змагань отримують грошові премії міського голови.

Учні школи Лейб’юк Михайло та Микитюк Квітослава були учасниками чемпіонату світу з ор ієнтування на лижах (Італія,  2002 рік).


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.