22 квітня 2019 | Фоміна Віра

Гра «Як правильно сортувати сміття»

Щороку людство продукує понад 2 мільярди тонн сміття, а експерти прогнозують, що такими темпами кількість відходів може зрости майже до 3,5 мільярда тонн - і це всього до 2050 року. Проте,  кількість  відходів можна зменшити, якщо почати правильно сортувати сміття та побутові відходи, що можуть  використовуватися  для переробки.

Учні 5-х класів, як дбайливі господарі Землі, дізналися про те, як необхідно ставитися до навколишнього середовища. А в процесі гри «Як правильно сортувати сміття» вчилися правильному поводженню з відходами: як сортувати сміття залежно від матеріалу. виконуючи ту чи іншу роль, школярі набули практичних  навичок з роздільного збору сміття та ознайомились з інформацією, де у  нашому місті є пункти прийому вторинної сировини. Діти зрозуміли, що кожна людина незначними змінами у своїй  щоденній поведінці може змінити екологічну ситуацію у своєму місті, країні та у світі.

Сортування сміття найближчим часом стане звичним явищем у житті всіх людей. Цей абсолютно нескладний, але надзвичайно важливий процес не займає багато часу. Для його виконання потрібне, перш за все, бажання, елементарні знання і мінімум зусиль.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.