23 квітня 2019 | Фоміна Віра

Міжнародний День Землі

22 квітня 2019 року – це не просто ще один «понеділок». У цей день людство відзначає День Землі – свято, що покликане об’єднати суспільство заради порятунку планети. На жаль, але екологічні проблеми, що постають перед нами, лише загострюються і не вирішуються так швидко, як хочеться нам.

Хіба ж ви не бажаєте щоранку прокидатися з першими промінчиками сонцями, влітку ступати на зелену траву, купатися у чистих водоймах і відпочивати в парку? Таке життя – реальна мрія для кожної людини, яка замислюється над своїм майбутнім. Виявляється, аби дихати чистим повітрям і милуватися красою світу потрібно всього небагато – мати бажання змінити і змінювати власні звички.

Ми, учні Нашої Першої, навчаємося сортувати відходи, приймаємо участь в різних екологічних проектах, проводимо просвітницьку роботу серед жителів нашого мікрорайону. У міжнародний День Землі ми оформили тематичну фотозону, яка і розповідає про цілі сталого розвитку  і підтверджує те, що ми маємо глибокі знання, які допоможуть зберегти навколишнє середовище  для майбутніх поколінь.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.