23 квітня 2019 | Фоміна Віра

“Сталий розвиток-перспектива майбутніх поколінь”

У Нашій Першій цікаво пройшов круглий стіл для вчителів, класних керівників на тему:"Сталий розвиток - перспектива майбутніх поколінь". І перше питання керівника проекту «Освіта для сталого розвитку» Наталії Володимирівни Демиденко: "Що ви оберете: поліетиленовий пакет чи екосумку", - змусив зрозуміти, наскільки відповідальний наш вибір для збереження навколишнього середовища.

Вчителі вчилися відповідально ставитися до свого здоров'я, аналізуючи склад парфумів, дезодорантів, зубних паст, кремів. Скільки небезпек чатує на кожному кроці. Краса потребує жертв! Як допомогти собі, дітям, як застерегти, врятувати.

Несподівано було дізнатися про вагомі причини відмовитися від чайних пакетиків, адже  чайні пакетики, зроблені з пластику, пропускають токсини. А якщо і виготовлені з паперу, то цей папір обробляють хлором.

Саме про це і йшла розмова. Ми навчилися обирати екологічно безпечні продукти, речі, парфуми. Тепер ми знаємо, на що треба звертати увагу та як застерегти інших.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.