24 лютого 2017 | Фоміна Віра

Соціально-психологічний театр «Нове життя» знову перший!

Цьогоріч вже у п’ятнадцяте в нашому місті відбулася грандіозна подія - фестиваль соціально-психологічних театрів загальноосвітніх закладів.

Цей захід складно порівняти з будь-яким іншим, адже саме тут майстерна гра акторів переплітається з трагічністю тематики вистави, глибиною проблеми, яка висвітлюється, та переживаннями десятків пар очей з глядацького залу. Залишитися байдужим? Ніколи! Особливо, коли тобі дорослому хоче донести реальність невинна дитяча посмішка. Серце завмирає від їхньої щирості почуттів, від глибини усвідомлення трагедії. Саме такими є вистави нашого соціально – психологічного театру «Нове життя», який вже вшосте посідає почесне перше місце серед театрів міста Сміли.

Субкультура, батьківська байдужість, соціальне сирітство, мобінг, посттравматичний синдром, знецінення людських бажань та потреб на користь матеріальних благ - все це тематика виступів театру. Погодьтеся - достатньо серйозні теми, але як може бути по-іншому, якщо за мету поставлена велична справа: донести, пробудити, відвернути непоправне.

Ми повинні пам’ятати, що вже сьогодні ми творимо наше майбутнє. Що не має жодної людини, яка б була осторонь цієї справи. Тож бережіть себе і своїх рідних – це найвища цінність життя.

Вітаємо акторів цьогорічного соціально-психологічного театру «Нове життя» з перемогою у міському, ювілейному фестивалі: Д.Селезень, Д.Заєць, А.Чуменко, Д.Музика, Р.Капітан Руслану (учнів 10 класу), А.Бершацьку, А.Прокоф’єва (учнів 9-А класу), Д.Бондаренко (8-Б клас), М.Чаплю (5-А клас), Д.Олійник (2-А клас) та керівників Н.А.Силку, С.В.Линник, Т.О.Орловську.

 

Н.А.Силка, заступник директора

із виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Наші досягнення
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.