25 лютого 2017 | Фоміна Віра

Семінар-практикум однодумців

Обмінюватися досвідом, обговорювати інновації, висвітлювати найактуальніші теми сучасного освітянського простору – все це основні завдання міського семінару–практикуму голів методичних об’єднань класних керівників шкіл міста «Тінейджер». Саме таку мету допомагає реалізувати Наша Перша, яка гостинно вже багато років поспіль запрошує до себе на семінари-практикуми, майстер класи, які презентують креативні, сучасні педагоги, класні керівники, практичний психолог.

Цьогорічний семінар–практикум «Проектна діяльність в системі роботи класного керівника» зібрав однодумців з багатьох шкіл. Класні керівники та керівники по сумісництву Н.В.Демиденко, С.І.Палієва, В.О.Фоміна мали чудову нагоду поділитися власними напрацюваннями з проектної діяльності з класним колективом, опираючись на особистий досвід роботи з національно-патріотичного, екологічного спрямування. На високому рівні демонструвалися впровадження інновацій у підході до презентації проектної діяльності В.О.Фоміною.

Релаксаційним моментом в ході проведення семінару, були практичні вправи, запропоновані практичним психологом Т.О.Орловською, яка наприкінці своєї роботи запропонувала класним керівникам напрацьовані рекомендації по розкриттю особистісного потенціалу учня.

Тож пам’ятаймо, що ми працюємо спільно над власним вдосконаленням лише заради своїх учнів, і доки ця робота продовжується, доти ми будемо вести за собою майбутнє покоління.

 


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.