18 жовтня 2018 | Бондаренко Вадим

Яка золота осінь! Ну як тут можна всидіти вдома!!!

Ось учні 4 – А класу і вирішили в дні золотого бабиного літа поїхати в місто Одесу.

Перші захоплення виникли ще перед поїздкою. Їдемо поїздом та ще й на верхніх полицях! Ух ти!

А на ранок Одеса радо нас зустрічала і вражала. Це і поїздка у старенькому трамвайчику, і Преображенський собор, і дивовижний Пасаж. А вулиця Дерибасівська, де на кожному кроці щось нове і цікаве. А Приморський бульвар! А Потьомкінські сходи! А морський порт! А ще зоопарк!!!

А чи бували ви в Одеському оперному театрі? Сама споруда викликає захоплення. Але ж ми і оперу дивились «Смарагдове місто».

«Мене найбільше вразив морський порт. Там були величезні корабельні крани. А в морі плавало багато медуз. Коли я почув якийсь скрип, я злякався. Потім вияснилось, що так сильно скрипить старий понтонний міст.»  Ховко Михайло, 4-А.

«Я рада, що поїхала в Одесу. Там так гарно і цікаво. Ми їздили на потязі і трамваї. Відвідали шоколадну і карамельну фабрики. Також спускались Потьомкінськими східцями і нарахували аж184 сходинки.» Проценко Вероніка, 4-А

«Найбільше мене вразило те, як в морському порту маленькі катери-тягачі відбуксировували велику завантажену баржу в порт.» Деркач Діма, 4-А

«В Одесі біля оперного театру мене вразили живі скульптури. А на Приморському бульварі ми бачили археологічні розкопки старого поселення. Було дуже цікаво!»

Чмиренко Крістіна, 4-А


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.