26 жовтня 2018 | Бондаренко Вадим

НУШ – школа для дітей

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

Так 25 жовтня у нашій школі був проведений семінар-практикум вчителів 1-х класів на тему: «Сучасні підходи до викладання інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Змістовні, цікаві, сучасні  уроки провели наші вчителі і поділилися з колегами своїми напрацюваннями. Учитель Кравченко С. А. – урок «Я досліджую світ» з теми «Чи допомагають роботи в житті людини?», а Гречана О. М. – урок української мови в інтегрованому курсі з теми «Техніка в житті людини. Закріплення звукового значення звука М».

Методист методичного кабінету Сигида С. В. познайомила усіх присутніх з новими, цікавими та змістовними формами роботи на уроках.

Семінар пройшов у теплій і затишній атмосфері. Дякуємо усім колегам за добрі слова, подяку і за підтримку.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.