2 червня 2014 | Фоміна Віра

Привітайте усі нас, ми йдемо у 5-й клас!

27  травня відбувся урочистий випускний в учнів 4-х класів Смілянської  ЗОШ l- lll ступенів №1, на якому були присутні батьки, вчителі та гості школи. Три 4-х класи випустила школа та маленькі випускники і далі будуть продовжувати своє навчання тут, але вже в старшій школі.
_MG_0242Перші вчителі, директор школи і батьки висловили найщиріші побажання учням. Щоправда, це поки що лише перехід з четвертого до п’ятого класу, від однієї вчительки до багатьох, який ми здійснемо разом, усім класом.
На своєму маленькому випускному балу ми продемонстрували своїм батькам, рідним та вчителям здібності в танцях і співах, крок за кроком згадали всі чотири роки навчання в початковій школі, учням які досягли високого рівня в навчанні аплодували.
Прийшов час попрощалися з початковою школою, із затишним куточком, в якому раділи і сумували, плакали і сміялися усі чотири роки. _MG_0281Ми все життя будемо пам’ятати свій перший урок і ніколи не забудемо про свою першу вчительку і шкільну маму, яка віддала нам всю свою ласку і любов , яка дала нам наші перші знання, навчила читати, і писати. Наш випускний продовжувався в кафе з цікавими конкурсами, іграми, естафетами і звичайно нашою першою дискотекою.

Люлька Анжеліка,

учениця 4-А класу

IMG_0261IMG_0274


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете залишити відгук, або зворотне посилання з Вашого власного сайту.