4 лютого 2019 | Бондаренко Вадим

Кожна дитина талановита

Нещодавно закінчився в Нашій Першій тиждень початкової школи. Вчителі, плануючи роботу, охопили різні сфери діяльності учнів. Зацікавили корисними справами, врахували побажання та інтереси дітей.

Так, учні 1-А класу створили колаж «Ми – мандрівники», побудували діаграму подорожі до Києва, Львова та в Карпати.

1-Б організував виставку малюнків «Зимова фантазія». Як же ж вміло маленькі художники зобразили і засніжену галявину, і сніговиків, і дитячі розваги. Переглядаючи їхні витвори, розумієш, що зима – улюблена пора дітвори.

1-В клеїв аплікації «Гості з далекої Півночі». Їхні пінгвіни були надзвичайно гарними.

Другокласники зібралися в дружньому колі і довели своїми виступами, що вони всі дуже артистичні та обдаровані. Чого тільки тут не було? І гра на сопілці, і акапело, і хіп-хоп, і гімнастика, і східні танці, і соло, і хоровий спів.

2-В захопливо декламував вірші Шевченка, подумки поринаючи в красу української природи.

3-А клас взяв участь у виставці виробів своїми руками. Наробили всього: і картини, і будиночок з паличок морозива, і троянди зі стрічок, і вироби з бісеру.

3-Б влаштував фотоконкурс «Мої домашні улюбленці». Із величезним захопленням усі діти представляли своїх домашніх тварин.

3-В клас презентував відеофільм «Якими ми були колись».

Четвертокласники провели інтерактивний конкурс «Математичний лабіринт». І переможці, і учасники гри були нагороджені дипломами.

Учителі початкових класів, майстри своєї справи, створили атмосферу успіху, яка сприяла розкриттю унікальних здібностей вихованців. Усі ми переконалися у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаєш-черпаєш, а їй немає ні кінця ні краю.

То ж будемо і надалі пізнавати її глибинні джерела!

Калініч О.М., класний керівник 2-А класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.