4 лютого 2019 | Бондаренко Вадим

Зустріч друзів

Щороку,  на початку лютого Наша Перша  гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Ось і цього року 1 лютого до своєї рідної шкільної домівки прийшли випускники, щоб зустрітися з вчителями, зігрітися  усмішками, жартами та спогадами про шкільні роки колишніх учнів.

Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже двадцять років чи більше пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують класні вчителі,  незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

Під час проведення  святкового концерту кожен із присутніх поринув у історію школи, у цікаві справи сьогодення та мимоволі згадав безтурботні шкільні будні, а у «живій» розмові з класними керівниками  уявно пережив ще раз найяскравіші моменти навчання. До присутніх з вітальним словом звернулися директор школи Гайдай І.Б., заступник з виховної роботи Силка Н.А. та класний керівник Кавун І.М. Долучилися до імпровізованого шкільного уроку і випускники школи Михайлик Максим, Бритик Євгенія, Штомпіль Олександр, Пожар Вікторія, а з чудовим пісенним дарунком виступила Козлова Аліна. Щирі слова подяки від випускників, спогади про минулі роки та неймовірна атмосфера добра панували у залі.

Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть, якщо ви вже дорослі.

 

Педагог-організатор Яхненко Л.І.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.